Artist Sistems - Pro audio equipment and musical instruments  
 
Внесете го производот што го барате:
БарајБарај
 
   
 
Studio & Recording
Озвучување
Гитари и Бас Гитари
Клавијатури
Тапани и Перкусии
Останати Инструменти
Радио, ТВ и "Бродкаст"
ДЈ
Инсталации
Микрофони
Светла
РАСПРОДАЖБА
HI-FI & Consumer
ХИТ ЦЕНА
 
  Кон сите ПРОАУДИО вести од светот!  
  20.05.2016  
 
  New! Shure MV51 Digital Large-Diaphragm Condenser Microphone  
 

New Product — With both an integrated kickstand for tabletop use and a microphone stand adapter for traditional mounting, the versatile MV51 delivers great audio quality in a vintage design.
 
  ПовеќеПовеќе  
 
  17.03.2016  
 
  Watch the Dennon MCX8000 tutorial video presented by D. Ramirez  
   
  ПовеќеПовеќе  
 
  31.01.2016  
 
  Adam Audio Sound On Sound Award  
  ADAM A77X monitor has won the Sound On Sound Award within the "Best Studio Monitors" category"! 
  ПовеќеПовеќе  
 
  28.01.2016  
 
  NAMM 2016: Washburn unveils new Comfort and Apprentice Series acoustics  
 

Joining the ranks of Washburn's NAMM debutants, the Heritage and Woodline Series, are four new Grand Auditorium acoustics - two a-piece for the brand's Apprentice and Comfort Series.
 
  ПовеќеПовеќе  
 
  28.01.2016  
 
  NAMM 2016: TC Electronic reveals Ditto X4 Looper  
 

It's been three year's since TC Electronic announced it's first Ditto Looper, since then we've had the Ditto X2 in 2014 and now here we have the X4.
 
  ПовеќеПовеќе  
 
  27.01.2016  
 
  NAMM 2016: TC-Helicon reveals Perform-V vocal processor  
 

New unit designed to offer simple and intuitive solution for singers.

TC-Helicon has released its most intuitive vocal processor yet in the form of the Perform-V.
 
  ПовеќеПовеќе  
 
  26.01.2016  
 
  NAMM 2016: New Korg nanoSeries Studio MIDI controllers let you play and mix wirelessly  
 

Keyboard and mixer devices are portable in every sense

NAMM 2016: When Korg released its first nanoSeries controllers in 2008 it pretty much created a new product category: the ultra-portable MIDI keyboard, drum pad and mixer.
 
  ПовеќеПовеќе  
 
 
Специјални ПонудиСПЕЦИЈАЛНИ ПОНУДИ !!!
 
Изјава за Гаранција
 


 • Обезбеден е сервис за одржување и поправка со резервни делови во гарантираниот рок, не помалку од две години од денот на истекот на гаранцијата на производот.

 • Недостатоците ќе бидат откриени во рок од 7 дена, а  откриените недостатоци ќе се отсранат во рок од 30 дена од моментот на поднесување на барањето.

 • Трошоците за отстранување на правата кои произлегуваат од гаранцијата се бесплатни.

 • Потрошувачот ги има законските права кои произлегуваат во рок од 30 дена од моментот на поднесување на барањето.

 • Трошоците за остварување на правата кои произлегуваат од гаранцијата се бесплатни.

 • Потрошувачот ги има законските права кои произлегуваат од националнотот законодавство кое ја регулира продажбата на производите и овие права не се загрозени со гаранцијата.

 • Потрошувачот за да ги оствари своите права е должен да приложи фискална сметка и гарантен лист.

 •  
   

   

  Гарантираниот рок на техничката опрема е 6 месеци, освен поинаку изнесено од производителот со изјава одобрена кон Артист како дистрибутер.
  Дополнителната опрема, како батерија, жици, лампа, потенциометар, кабли, сијалици, аудио глави, игли и глави за грамофони, рибони, пластики и сл. не подлежи под гаранциски рок.

   
   

   

  Услови за Гаранција

  Производот има гаранција за сите недостатоци во однос на техничката спецификација на производот во гарантираниот рок.
  Гарантираниот рок започнува од денот кој е означен на гарантниот лист, односно на фискалната сметка.
  Оваа гаранција не се однесува на случаите на недостаток или дефект на производот или на дополнителната опрема која настаналаПоради непридржување кон упатството за употреба или за инсталирање на производот;

  • Поради незгода или како последица на кражби. Вандализам, гром, пожар, влага, продирање на течности или невреме;
  • Поради неправилен транспорт после испораката на прозиводот
  • Поради поврзување со инсталации или вградување на материјали, делови или дополнителна опрема која не е препорачана од производителот или добавувачот;
  • Поради природно абење на материјалот;
  • Поради неправилно функционирање како последица на надворешни фактори (електрични пореметувања, промена на напон на електрична и друга инсталација, протекувања на батерии, виша сила ) ; Во оваа точка спаѓаат ситуации како изгорени пикапи (магнети), звучници(драјвери), потенциометри, микрофонски капсули кои правилно не биле инсталирани или употребувани во соодветната инсталација.
  • Ако недостасува или ако се одлепени или оштетени сериските броеви или заштитните маркички, индикатори за влага;
  • Ако е отваран и сервисиран од неовластен сервисер или се вградени неоригинални резервни делови
  • Ако има видни физички оштетувања или очигледни удари, гребаници кои укажуваат на лошо користење, посебно во случаи на лесно кршливи делови, дисплеи, стакленца, или надворешни конектори;
  • За било какви софтверски недостатоци кои се последица на лошо користење, бришење или инсталирање на софтвер или дефекти настанати од вируси;
  • Записи во текот на користење или додадтно инсталиран софтвер не се предмет на гаранција и не постои обврска за зачувување.

   

  ТЕХНИЧКИ НАПОМЕНИ:


  Ве молиме да се придржувате кон упатството за употреба и внимателно да го прочитате пред првата употреба на производот.

  НАШ СОВЕТ ПРИ КОРИТЕЊЕ НА ТЕХНИЧКА ОПРЕМА:

  Svaki uređaj, prije same uporabe u prostoru gdje ste mu Vi namjenili mjesto, treba poprimiti temperaturu samog prostora tzv. tempiranje. Promjene hladno - toplo i obrnuto mogu prouzročiti kvar neovisno o visokoj kvaliteti uređaja. Da bi se izbjegli svi kvarovi nastali netempiranjem uređaja, ostavite ih prije uključivanja dva do tri sata (najmanje pola sata) u predviđenom mjestu, te ih tek
  tada priključite.

  Za kvarove do kojih je došlo udarom groma u strujnu ne možemo snositi troškove, jer do kvara nije došlo zbog neispravnosti uređaja. U slučajevima nevremena isključite uređaj iz mreže. Zaštita uređaja od mogućih kvarova izazvanih statičkim pražnjenjem nejsigurnija je uzemljenjem.

  Montažu i instaliranje prepustite stručnim osobama, jer to je najkvalitetnije i najjeftinije riješenje.

  Pokušate li sami popravljati uređaj morate znati:
  - da se izlažete riziku od elektrošoka
  - da se pojedini elektronički djelovi ne smiju dirati rukama, tj. mogu se oštetiti
  - ugradnjom elemenata koji nisu propisani od proizvođača, snosite moguće posljedice koje bi nastale
  nakon takvog popravka.

   
   
    Кон сите Артист НОВОСТИ!  
    22.06.2017     01.11.2016     12.10.2016  
  .
    Новата серија од HK Audio - LINEAR 3     Universal Audio ја најавува компатибилноста на Thunderbolt системи     RUPERT NEVE SHELFORD CHANNEL: Новата генерација на vintage звукот  
    HK Audio LINEAR 3: the easiest way to impress your audience

     

  Windows верзиите ќе ги поддржуваат сите UAD Thunderbolt справи при користење на Windows 10 на компјутери кои имаат Thunderbolt 3 поддршка преку USB Type-C конектор (Skylake поцесор или некој понов).
  НАПОМЕНА : 32-битните UAD ASIO Thunderbolt драјвери and 32-bit DAWs не се поддржани од овој UAD Thunderbolt за Windows 10.
     

  Rupert Neve Designs го најави Shelford Channel : дефинитивна еволуцијата на највредните класични модули од Rupert Neve, редизајнирани и рафинирани за студиото од 21 век.
   
    ПовеќеПовеќе     ПовеќеПовеќе     ПовеќеПовеќе  
  .
   
     
    Ernie Ball Strings   
  .
    ERNIE BALL 10-56 7 STRING Slinky Electric Guitar Strings  
    Ernie Ball ERNIE BALL 10-56 7 STRING Slinky Electric Guitar Strings  
    ПовеќеПовеќе  
  .
    Native Instruments  
  .
    Native Instruments Traktor Kontrol X1 MK2  
    Native Instruments Native Instruments Traktor Kontrol X1 MK2  
    ПовеќеПовеќе  
  .
    VicFirth  
  .
    VicFirth Drumsticks  
    VicFirth VicFirth Drumsticks  
    ПовеќеПовеќе  
  .
    Stanton  
  .
    Stanton DJ PRO 3000  
    Stanton Stanton DJ PRO 3000  
    ПовеќеПовеќе  
  .
    Schertler  
  .
    Schertler LYDIA VOLUME  
    Schertler Schertler LYDIA VOLUME  
    ПовеќеПовеќе  
  .
    Gewa  
  .
    Gewa Machine heads  
    Gewa Gewa Machine heads  
    ПовеќеПовеќе  
  .
    DigiTech  
  .
    Digitech GSP1101  
    DigiTech Digitech GSP1101  
    ПовеќеПовеќе  
  .
    Kurzweil  
  .
    Kurzweil KS40A  
    Kurzweil Kurzweil KS40A  
    ПовеќеПовеќе  
  .
    ULTRASONE  
  .
    Ultrasone DJ1  
    ULTRASONE Ultrasone DJ1  
    ПовеќеПовеќе  
  .
   
   
   
   
  ПријаваПријави се
   
     
   
     
    РегистрацијаРегистрација  
     
       
  Shure
  Kurzweil
  Allen&Heath
  Ketron
  Hughes & Kettner
  Washburn
  Peavey
  LINE6
  Native Instruments
  T.C. Electronic
  Blade
  Godin
  Laserworld
  GLP
  KV2 Audio
  HK Audio
  M-Audio
  Sonor
  RODE
   
   
  Со избор на логото од производителот ќе ги погледнете сите негови производи кои ги имаме во понудата.
   
    Останати ПроизводителиДруги Прозиводители  
     
    Сите производи купени во АРТИСТ СИТЕМС имаат гаранција и гарантиран сервис!  
    Гарантен ЛистГарантенЛист  
     
      
     
       
    ИСПРАТЕТЕ ПОРАКАСТАНЕТЕ НАШ ПРИЈАТЕЛ НА Facebook  
    СТАНЕТЕ НАШ ПРИЈАТЕЛ НА FacebookСТАНЕТЕ НАШ ПРИЈАТЕЛ НА Myspace  
    SKYPE: artistmacedoniaGoogleTalk: artistmacedonia  
   

  nick: artistmacedonia

   
    КонтактКонтакт  
   
           
  www.artist.com.mk
   
  Aртист Системс - Професионална Музичка Опрема и Музички Инструменти
                   
       
  absolut1.com